Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Έπιπλα Γραφείου

ΒADEX – ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΠΑΧΛΑΒΑΣ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΛΑΜΙΑ

Η εταιρεία Badex με έδρα στη Λαμία δραστηριοποιείται από το 1977 στον εξοπλισμό καταστημάτων προμηθεύοντας τους επαγγελματίες με όλα τα απαραίτητα είδη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και με έπιπλα γραφείου στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.

 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την άριστη γνώση της αγοράς και των αναγκών του επαγγελματία, διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα είδη για τον εξοπλισμό καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων όπως καφετέριες, ξενοδοχεία, bar, ταβέρνες, ουζερί, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία, με είδη όπως καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τραπεζαρίες κουζίνας.

 

Επίσης, αναλαμβάνουμε την επίπλωση γραφείων και καταστημάτων με ράφια καταστημάτων και αποθήκευσης (ντέξιον), πάγκους, πάνελ, υλικά για τη διαμόρφωση βιτρινών αλλά και συστήματα σκίασης. Η Badex με έδρα στη Λαμία εξυπηρετεί ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και εξοπλίστε άρτια την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντας την βέλτιστη δυνατή λειτουργία της.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΧΛΑΒΑΣ
Η εταιρεία Badex με έδρα στη Λαμία δραστηριοποιείται από το 1977 στον εξοπλισμό καταστημάτων προμηθεύοντας τους επαγγελματίες με όλα τα απαραίτητα είδη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου καθώς και με έπιπλα γραφείου στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.

ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Εξοπλισμός Καταστημάτων Λαμία
Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα είδη για τον εξοπλισμό καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων όπως καφετέριες,
ξενοδοχεία, bar, ταβέρνες, ουζερί, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία,
με είδη όπως καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
και τραπεζαρίες κουζίνας.

ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
Εξοπλισμοί Γραφείων
Aναλαμβάνουμε την επίπλωση γραφείων και καταστημάτων με ράφια καταστημάτων και αποθήκευσης (ντέξιον), πάγκους, πάνελ, υλικά για τη διαμόρφωση βιτρινών αλλά και συστήματα σκίασης.

ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗΣ
Η Badex με έδρα στη Λαμία εξυπηρετεί ολόκληρη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Εμπιστευθείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και εξοπλίστε άρτια την επιχείρησή σας, διασφαλίζοντας την βέλτιστη δυνατή λειτουργία της.

Η Badex δραστηριοποιείται και στην επίπλωση γραφείων, προσφέροντάς σας έπιπλα που διακρίνονται για την ποιότητα, τη λειτουργικότητα, την εργονομία και φυσικά την υψηλή αισθητική τους. Ειδικότερα, διαθέτουμε γραφεία, καρέκλες, πολυθρόνες και όποια άλλα έπιπλα απαιτούνται για την άρτια επίπλωση και λειτουργία ενός χώρου γραφείου.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τη συναρμολόγηση και τοποθέτηση των επίπλων στον χώρο που θα μας υποδείξετε.